Over Soltech

Met een team enthousiaste vakmensen produceert Soltech sinds 1998 draai- en freesdelen in opdracht. Dit doet zij voornamelijk voor bedrijven uit het MKB, maar ook voor gerenommeerde internationale organisaties in binnen- en buitenland. Opdrachtgevers komen uit de meest uiteenlopende branches waaronder de machinebouw en de automotive-, tabaks-, voedingsmiddelen-, semiconductor- en verpakkingsindustrie.

Met het oog op de groeiambities heeft Soltech de laatste jaren stevig geïnvesteerd in personeel, machines en systemen. Hierdoor kunnen de werknemers op uiterst professionele wijze met de meest innovatieve machines alle opdrachten nauwkeurig uitvoeren.

Soltech heeft een platte organisatiestructuur en is in het bezit van diverse robot gestuurde machines. Deze snelle en man-arme werkwijze maakt het niet alleen mogelijk scherpe tarieven te hanteren, maar zorgt ook voor een snellere doorlooptijd en grotere flexibiliteit.

Het merendeel van de materialen wordt door Soltech ordergericht ingekocht. De zogenaamde ‘hardlopers’ zijn uiteraard continu op voorraad zodat snel geschakeld kan worden. Ook bij het vervoer van de producten kan snel gehandeld worden: Soltech beschikt over een eigen transportdienst.

Bent u op zoek naar kwaliteit en service tegen een concurrerende prijs, dan is Soltech uw juiste keuze.